Ambasadori

Criterii – Moralitate, Responsabilitate, Calitate umană și profesională.

 

Ambasadorii Exquisite sunt personalități care ne reprezintă brand-ul cu onoare și responsabilitate. Profesioniști în domeniile în care activează și a căror personalitate are la bază caracteristici bazate pe finețe, diplomație și eleganță.

Un ambasador transmite o garanție pentru un brand în ochii publicului și atunci colaborarea se bazează pe o încredere reciprocă între brand și persoana publică.

Pentru brandul Exquisite, alegerea unui ambasador nu are la bază doar caracteristica estetică, credem că Exquisite se bazează în special pe valori umane.

Dorim să ne asociem imaginea unor personalități a căror valoare profesională este recunoscută și apreciată.

Promovarea unor valori reale stă la baza brand-ului Exquisite, asemenea bijuteriilor noastre, calitatea trebuie să primeze, și în acest caz cea umană.

Le mulțumim celebrităților care au ales să-și însuseașcă brand-ul și valorile noastre, reușind astfel să transmitem un mesaj corect tuturor cumpărătorilor noștri, axat pe calitate și responsabilitate.

The Muse

Poveștile adevărate de dragoste sunt nemuritoare, ca și diamantele. Trezesc în noi emoții și ne inundă mințile și sufletele cu energie și gânduri frumoase. Iar diamantele autentice nu pot fi asociate cu nimic altceva decât cu sentimentul suprem, demn de forța prin care s-au format pietrele prețioase.

La vârsta de șase ani a început să ia lecții de canto și de pian, iar în adolescență a urmat cursuri de chitară. Ulterior, Alexandra a participat la diverse concursuri de muzică pentru copii, în cadrul cărora a obținut rezultate remarcabile. Treptat, ea și-a format un repertoriu, cu piese compuse pentru ea de: Dinu Giurgiu, Ionel Tudor, Adrian Despot, Marius Țeicu sau Cornel Ilie și a participat la diverse emisiuni televizate.

Alexandra Ungureanu
Realizat de Concept24