Garantie

Exquisite Diamonds ofera certificate de garantie pentru fiecare produs achizitionat din magazin, aceasta reprezentand dovada achizitionarii de bijuterii de o calitate superioara. Exquisite Diamonds garanteaza calitatea produselor sale.

   Pe baza acestui certificate de garantie, beneficiati de o perioada de garantie de 24 luni de la data achizitiei, pentru defecte de productie descoperite ulterior si demonstrabile prin expertiza.

   In perioada de garantie, precum si in afara acesteia, Exquisite Diamonds nu isi asuma responsabilitatea pentru problemele ce pot aparea din cauza factorilor de natura mecanica, contactului cu suprafete dure, a nerespectarii instructiunilor de utilizare si nici pentru reparatiile executate in alt loc decat cel de unde a fost achizitionat obiectul.

   Trebuie stiut faptul ca aurul este un metal moale, in consecinta daca ajunge in contact cu suprafete dure se poate zgaria usor si pierde din stralucire.

   Pentru a va bucura cat mai mult de stralucirea bijuteriilor achizitionate, va rugam sa respectati sfaturile noastre:

  • Pentru ca bijuteriile dumneavoastra sa straluceasca mult timp de acum inainte, evitati purtarea lor in timp ce practicati diverse sporturi sau activitati casnice;
  • Evitati contactul bijuteriilor cu substante abrazive sau chimice ori la temperaturi mari;
  • Nu incercati sa curatati singuri bijuteriile si pietrele folosind diverse substante;
  • Bijuteriile cu pietre, in timpul somnului, se pot agata sau deforma. Noi recomandam scoaterea lor.

    Diamantele si montura acestora sunt parte a prezentului certificat de garantie atata timp cat sunt respectate prevederile referitoare la modul de purtare sau utilizare.

    Va multumim ca ati ales calitatea si designul garantat si semnat Exquisite Diamonds.

 

Realizat de Concept24