Servicii

EXQUISITE DIAMONDS completeaza oferta de servicii prin consultanta de calitate, gravare, reparatii si reconditionare bijuterii.
Evaluam, verificam si cumparam.

Nu tineti bijuteriile intr-un sertar! Bijuteriile nu va mai plac sau vreti altele noi?
Veniti cu cele vechi la noi, le evaluam si va dam ocazia sa purtati rapid bijuteriile preferate, oferindu-va pretul cel mai bun al zilei, bani cu care puteti sa va impliniti visul.

Gravam
Gravura ofera un element de personalizare ce transforma o bijuterie sau cadou in ceva cu adevarat unic.
Aparatura este de ultima generatie, este de tip mecanic si permite gravarea simultana a fotografiilor si a unor texte pe suprafete metalice (sau ABS-plastic) ale unor obiecte de dimensiuni mici: bijuterii, obiecte promotionale, port-chei, brichete, ceasuri, pixuri etc.
Inelele si verighetele pot fi gravate atat la interior cat si la exterior. Suprafata maxima de marcare este 100 x 100 mm.

Reparam Bijuterii
Unitatea service proprie dispune de personal calificat si autorizat sa efectueze reparatii bijuterii din aur.

Intretinere Bijuterii
Metalele pretioase isi pierd stralucirea si se zgarie, pietrele pot fi pierdute pentru totdeauna, iar siragul de perle se poate rupe daca nu este verificat la timp. Pentru a avea bijuterii frumoase si stralucitoare ca in prima zi, este corect si de dorit ca ele sa fie examinate si curatate de un specialist cel putin o data pe an.

 

Realizat de Concept24