Card fidelitate

 

REDUCERI ȘI BENEFICII PENTRU CUMPARATURI EXQUISITE

 

Bucură-te de reduceri și fă alegeri stralucitoare cu Exclusive Card!

 

Cardul se oferă tuturor clienților care achiziționează produse în valoare de peste 500 de lei în oricare dintre punctele noastre comerciale și este valabil în toate locațiile Exquisite Diamonds și Bijuteria Stil din țară.

 

Cardul nu este un mijloc de plată și poate fi utilizat în conformitate cu regulamentul și condițiile disponibile în regulament. Cardul nu poate fi utilizat la achizitionarea bijuteriilor aflate în campanii sau promoții.

 

REGULAMENTUL PROGRAMULUI DE FIDELIZARE – EXCLUSIVE CARD 

CONDITII GENERALE

 • Cardul de fidelitate Exclusive Card se emite gratuit persoanelor fizice, clienti ai Exquisite Diamonds si Bijuteria Stil, care acceptă să se înscrie în programul de fidelizare Exclusive Card, conform Regulamentului .
 • Cardul de fidelitate Exclusive Card nu este un card de debit sau de credit si este recunoscut ca generator de drepturi doar in conditiile Termenelor si conditiilor.
 • Cardul de fidelitate Exclusive Card se emite numai pe baza formularului de inscriere in programul de fidelitate, completat integral de client. Completarea partiala, incorecta sau ilizibila a tuturor rubricilor formularului de inscriere in programul de fidelitate acorda dreptul organizatorului sa refuze emiterea cardului de fidelitate Exclusive Card.
 • Prin completarea corespunzatoare a formularului de inscriere in programul de fidelitate, clientul adera la Termenii si conditiile prezentului Regulament. Organizatorul va transmite prin posta sau va preda personal cardul de fidelitate Exclusive Card catre client.
 • Prin inscrierea ca membru Exclusive Card si primind cardul de fidelitate Exclusive Card, participantii isi exprima acordul de a primi periodic oferte personalizate conform grilei de fidelitate din care fac parte. Ofertele pot fi trimise fie prin sms si/sau e-mail.
 • Clientul poate beneficia de facilitatile programului numai prin prezentarea unui card valabil inainte efectuarii achizitiei. Prezentarea cardului ulterior finalizarii achizitiei nu asigura acordarea facilitatilor aferente programului de fidelizare.
 • Un singur card poate fi folosit in cadrul unei proceduri de achizitionare a produselor Bijuteria Stil si Exquisite Diamonds

 

REDUCERI SI BENEFICII

 


Cardul se oferă tuturor clienților care achiziționează produse în valoare de peste 500 de lei în oricare dintre punctele noastre comerciale și este valabil în toate locațiile Exquisite Diamonds și  Bijuteria Stil din țară.

 

Din momentul activarii cardului in sistem, fiecare achizitie din magazinele EXQUISITE DIAMONDS sau BIJUTERIA STIL se cumuleaza, Posesorii Cardului Exclusive avand dreptul la reduceri conform grilei urmatoare:

 

 • Pentru cumparaturi ce insumeaza valori cuprinse intre 500 – 19.999 lei, posesorii Cardului Exclusive beneficiaza de 5% discount pentru toate achizitiile  viitoare.
 • Pentru cumparaturi ce insumeaza valori cuprinse intre 20.000 – 39.999 lei, posesorii Cardului Exclusive beneficiaza de 10% discount pentru viitoarele achiziţii de bijuterii încrustate cu diamante sau 5% discount pentru achiziţiile de bijuterii din aur fără pietre preţioase.
 • Pentru cumparaturi ce insumeaza valori cuprinse intre 40.000 – 89.999 lei, posesorii Cardului Exclusive beneficiaza de 15% discount pentru viitoarele achiziţii de bijuterii încrustate cu diamante sau 8% discount pentru achiziţiile de bijuterii din aur fără pietre preţioase
 • Pentru cumparaturi ce insumeaza valori mai mari de 90.000 - 149.000 lei, posesorii Cardului Exclusive beneficiaza de 18% discount pentru viitoarele achiziţii de bijuterii încrustate cu diamante sau 8% discount pentru achiziţiile de bijuterii din aur fără pietre preţioase
 • Pentru cumparaturi ce insumeaza valori mai mari de 150.000 lei, posesorii Cardului Exclusive beneficiaza de 20% discount pentru viitoarele achiziţii de bijuterii încrustate cu diamante sau 8% discount pentru achiziţiile de bijuterii din aur fără pietre preţioase

 

Discounturile nu pot fi aplicate verighetelor.

Discounturile nu pot fi cumulate si nu pot fi combinate cu alte oferte sau promotii.

In cadrul unei achizitii, poate fi utilizat un singur card.

 

 

DISCOUNTUL ANIVERSAR

 

 •  Se acorda pentru o singura tranzactie (un singur bon) in ziua aniversara.
 •  Se cumulează cu discountul cardului de fidelitate
    ex: Pentru pragul mai mare de 150000 in loc de 20% discount la bijuteriile cu diamante, in ziua aniversara, discountul va fi 25%.
 •  Nu se aplică la achiziția de verighete.

 

PRODUSE PENTRU CARE NU SE APLICA PROGRAMUL DE FIDELIZARE

 • Campania nu face referire la aurul de investiții.
 • Prin aur de investitii se intelege: - aurul, sub forma de lingouri sau plachete acceptate/cotate pe pietele de metale pretioase, avand puritatea minima de 995‰, reprezentate sau nu prin hartii de valoare - monedele de aur care au titlul mai mare sau egal cu 900‰ sunt reconfectionate dupa anul 1800, sunt sau au constituit moneda legala de schimb in statul de origine, si sunt vandute in mod normal la un pret care nu depaseste valoarea de piata libera a aurului continut de monede cu mai mult de 80%.

 

DURATA PROGRAMULUI DE FIDELIZARE

 • Organizatorul are dreptul oricand sa sisteze acest program de fidelitate, postand in acest sens un anunt pe site-ul propriu, www.exquisitediamonds.ro, cu cel putin sapte zile calendaristice anterior datei sistarii. De la data sistarii, cardul de fidelitate Exclusive Card isi pierde valabilitatea, iar clientilor li se anuleaza toate drepturile dobandite in programul de fidelizare.

 

PIERDEREA, FURTUL SAU DISTRUGEREA CARDULUI DE FIDELITATE

 • In cazul pierderii, furtului sau distrugerii cardului Exclusive Card clientul are dreptul sa se adreseze organizatorului in vederea inlocuirii cardului de fidelitate.

 

MODIFICAREA TERMENELOR SI CONDITIILOR

 • Organizatorul are dreptul de a modifica oricand si asa cum considera oportun si/sau necesar conditiile de derulare a programului de fidelizare si a prezentului regulament fara ca detinatorul cardului de fidelitate Exclusive Card sa aiba dreptul sa se opuna sau sa solicite despagubiri.

 

FRAUDA SAU ABUZ

 • In cazul unei utilizari frauduloase sau abuzive a cardului de fideliate Exclusive Card, organizatorul are dreptul sa anuleze acel card. Totodata, in cazul in care posesorul cardului are un comportament care aduce atingere bunei functionari, patrimoniului, imaginii si/sau renumelui organizatorului (de exemplu comportament inadecvat, indecent sau jignitor in incinta magazinului, tulburarea ordinii si linistii publice, distrugerea bunurilor organizatorului, sustragere de la plata etc.), organizatorul are dreptul sa dezactiveze cardul de fidelitate folosit in scopurile nepermise mentionate, clientul pierzand avantajele acordate prin cardul respectiv. In acest context, organizatorul are dreptul sa refuze includerea clientului in programul de fidelitate sau continuarea programului in folosul acestuia.

 

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 • Colectarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează de către *Exquisite Diamonds care înseamnă Societatea NETSTIL S.R.L., sediul social: România, județul Valcea, municipiul Ramnicu Valcea, str. Matei Basarab, nr. 4 Bis, nr. de ordine: J38/378/2002, EUID: ROONRC.J38/378/2002, CUI: RO 14851546, în calitate de Operator de date cu caracter personal, în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 (”GDPR”) intrat în vigoare din data de 25 mai 2018.
 • Responsabilul nostru pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal poate fi contactat la adresa de email: office@exquistediamonds.ro. De asemenea, ne puteți contacta la adresa sediului social de mai sus.
 • Te asiguram ca tratam datele tale personale cu cea mai inalta responsabilitate si dorim sa ne asiguram de respectarea celor mai inalte standarde de securitate si legale.
 • Te informăm despre politica actualizată a Bijuteria Stil privind protecţia datelor şi despre modul în care prelucrăm datele dumneavoastră pe care le regasiti pe web-site-ul: www.exquisitediamonds.ro
 • Prin prezentul te informam ca datele cu caracter personal sunt prelucrate in scop de marketing si al emiterii Cardului de Fidelitate Exclusive Card.
 • Poti transmite in orice moment un e-mail prin care vei intelege sa beneficiezi de drepturile conferite de GDPR.
 • Totodata, te poti dezabona sau actualiza preferinţele în ceea ce priveşte comunicarea cu Exquisite Diamonds în orice moment prin transmiterea unui mesaj în acest sens către adresa de e-mail: office@exquistediamonds.ro.

                                                                                                    

Realizat de Concept24